Eigen formules
Foto Boon's Markt

Boon's Markt

In 1888 stapt Elisabeth Boon vanuit Kinderdijk op de Lekboot naar Rotterdam. In Rotterdam koopt zij verschillende soorten snoep waarmee zij een snoepwinkeltje begint. Haar winkeltje is een succes en groeit gestaag. Generatie na generatie wordt haar winkel uitgebouwd en het wordt een heuse onderneming.

De uitgangspunten van de winkel zijn vanaf dag 1: “goed luisteren naar wat klanten willen”. En vanuit dat punt werken wij nog steeds. We hebben bijzondere supermarkten met lekker veel vers (en vers is ook echt vers bij ons). Maar we hebben ook een enorme keuze aan dagelijkse boodschappen voor scherpe prijzen. Het lekkerste vers, heel voordelig: het kan wèl.

Neem ook eens een kijkje op de website van Boon's Markt.

MCD supermarkt

MCD-supermarkten is goed vertegenwoordigd in Zuid-West Nederland. In 1966 is MCD ontstaan toen de vrienden Marius en Cornelis een aardappelschuur huurden en er een winkel begonnen. Half jaren ‘70 hadden zij meerdere winkels die zij verkochten aan de familie Boon die de MCD uitbreidde met meer winkels. De kwaliteit van het assortiment heeft altijd voorop gestaan. Wij werken daarom samen met de beste bakkers, vleeswarenspecialisten en kaasmeesters. Maar we zorgen er niet alleen voor dat onze klanten altijd de allerbeste kwaliteit kopen, ook besteden wij aandacht aan de kwaliteit van de dienstverlening en service.

Neem ook eens een kijkje op de website van MCD supermarkt.

Foto MCD