Organisatie
Foto Zorgboodschap

Zorgboodschap

Zorgboodschap bezorgt boodschappen, (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen aan de gezondheidszorg. Zorgboodschap levert 6 dagen per week aan ruim 4.000 klanten.

Dagelijks bezorgen 80 vrachtwagens de producten door het hele land. De 3 distributiecentra zijn zo verspreid over het hele land (Sassenheim, Meppel en Helmond) dat de distributie snel en makkelijk gaat. Levensmiddelen worden zowel in handelseenheden als consumenteneenheden geleverd.

Klanten kunnen in de webshop van Zorgboodschap boodschappen en (dieet)maaltijden bestellen die de volgende dag geleverd worden. Zorgboodschap neemt hiermee een deel van de zorg van patiënten en ondernemers uit handen. Doordat er kleine hoeveelheden kunnen worden besteld, wordt voedselverspilling tegengegaan.

Export

NLfood is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de export van Nederlandse en andere Europese non-food producten en voedselproducten naar de rest van de wereld. Ons aanbod heeft een omvang van ruim 40.000 levensmiddelen, waaronder gedroogde, diepvries- en gekoelde kruidenierswaren.

Foto Export
Foto groothandel

Groothandel

Naast de distributie van levensmiddelen aan onze eigen supermarktformules, distribueren wij ook goederen naar andere kanalen. Wij leveren onder meer aan supermarktketens als Agrimarkt, Sahan, 2 Brüder en Ter Huurne. Deze winkelketens zijn zelfstandige ondernemers die hun goederen bij ons afnemen.