Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Boon Food Group is een familiebedrijf dat al sinds het jaar 1888 bestaat. Vanuit ons hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht leveren wij elke dag het complete assortiment aan supermarkten. Vanuit Dordrecht wordt de dagelijkse goederenstroom met behulp van ons eigen vrachtwagenpark naar de winkels verzorgd. Wij stellen elke dag alles in het werk om de supermarkten waaraan wij leveren, de beste service te verlenen.

Als Boon Food Group exploiteren wij 2 supermarktketens: Boon's Markt en MCD Supermarkt. Dit zijn beide full-service supermarkten waarbij vers en service hoog in het vaandel staan. De plannen liggen klaar om alle MCD supermarkten in de komende jaren om te bouwen tot Boon’s Markten. Boon’s Markt is de lokaalste supermarkt van Nederland. Dit houdt onder meer in dat elke Boon’s Markt inspeelt op de wensen van de consument door lokale producten in het assortiment op te nemen, buurtinitiatieven te ondersteunen en bij voorkeur te werken met medewerkers uit de omgeving.

Superunie is de overkoepelende inkooporganisatie waar we als organisatie trots lid van zijn. Door de scherpe prijsafspraken die Superunie maakt met leveranciers, kunnen wij deze producten voor een scherpe prijs in de winkel aanbieden aan de consument.